DUIKBEDRIJF DTS

DTS Calamiteitendienst: altijd snel ter plaatse

Diving Professionals 24/7

Onze calamiteitenservice is het paradepaardje van onze dienstverlening. In 2023 hebben wij in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe een gemiddelde aanrijtijd van 1 – 1,5 uur kunnen garanderen, ook wanneer er een vierde duiker nodig was.

Ook de afgelopen week waren er de nodige calamiteiten waarbij wij snel ter plaatse waren. Onze duikers trotseerden de kou om in Groningen een schroef- en roerinspectie uit te voeren aan een sleepboot. We hebben er niets uit kunnen halen, waarschijnlijk was er een mankement aan de schroefas. In de Beatrixhaven (Eemshaven) lag een viskotter waarbij we touw uit de schroef hebben verwijderd.

Maar ook verder van huis kwamen we snel in actie. Om 18:00 uur kregen we een telefoontje uit Amsterdam met het verzoek een auto te bergen. Ons duikteam was om 20:30 uur ter plaatse, waarna door goed teamwork met de opdrachtgever de auto vlot uit het water kon worden gehaald zodat de vaarweg snel weer vrij was.

Dus: Bel bij calamiteiten Duikbedrijf DTS: 088-365 24 07. Gegarandeerd binnen 3 uur een ervaren duikteam ter plaatse in heel Nederland. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 07 dagen per week.

Duikbedrijf DTS is gecertificeerd volgens VCA* 2017 6.0 en ISO 9001-2015