DUIKBEDRIJF DTS

Sprocket: Perfecte aanvulling op het gebied van staalwerk boven en onder de waterlijn

Diving Professionals 24/7

Bij onze onderwaterinspecties en reparatiewerkzaamheden komen wij veel staalwerk en staalconstructies tegen. Bruggen, sluizen, gemalen, kades – staal wordt zeer algemeen toegepast in de infra- en waterbouw en vergt uiteraard ook het nodige onderhoud.

In samenwerking met ons zusterbedrijf Sprocket B.V. kunnen wij voorzien in de levering, montage en het onderhoud van staalwerk rondom de waterlijn. Wij beschikken over een arsenaal aan (onder meer) hydraulisch gereedschap. Daarnaast zijn onze duikers zeer technisch onderlegd. Boven- en onderwater lassen en branden, zagen, boren – DTS heeft alle kennis, kunde én de juiste gereedschappen in huis om staalwerkzaamheden goed en veilig uit te voeren – zowel boven als onder water.

Met Sprocket hebben wij een heel team van engineers achter ons staan. Sprocket beheerst het hele voortraject; van kostenraming, engineering, productie (-begeleiding), oppervlaktebehandeling en het leveren van staalwerk rondom kunstwerken. Denk aan sluistrappen, balustraden, leuningwerken, hulpstaal, kadeversterkingen en architectonisch vormgegeven staal.

Sprocket levert staalwerk met prestatieverklaring. Onderdelen kunnen met CE markering worden geleverd onder executieklasse 2 of 3.

Doordat de bedrijven elkaar perfect aanvullen en versterken zijn wij zelfvoorzienend en efficiënt in reparaties en onderhoud van staalconstructies langs het water en zijn wij ook in staat nieuwe staalwerken te realiseren.

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw staalproject? Maak dan een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Bel 088-3652407 of mail naar info@duikbedrijfdts.nl of info@sprckt.nl.

Duikbedrijf DTS is gecertificeerd volgens VCA* 2017 6.0 en ISO 9001-2015.