DUIKBEDRIJF DTS

Samen sta je sterk, dat geldt ook voor duikteams

Diving Professionals 24/7

Hoe breng je kennis van schepen en duiken samen in een prachtige samenwerking?
Het antwoord is Nautechnics en DTS!

Alle Kalverboer is al 25 jaar fanatiek duiker. Vanuit de scheepsbouw, waar hij voortstuwingsinstallaties inbouwde in grote schepen, startte hij zijn eigen duikbedrijf: Nautechnics. Alle’s technische kennis van schepen komt zeer goed van pas bij inspecties van schepen onder de waterlijn, zoals schroefinspecties waarbij netten en touwen uit de schroef moeten worden gehaald. Regelmatig werken wij dan ook samen met Nautechnics, waarbij DTS en Nautechnics afwisselend elkaars opdrachtgever zijn.

De sterke punten van DTS in deze samenwerking zijn vooral dat wij een volledig gecertificeerd duikbedrijf zijn, dat onze materiaalwagens een videosysteem aan boord hebben en dat wij super snel handelen bij calamiteiten.

Wij vullen elkaar dus erg mooi aan op dergelijke klussen.

Een aantal weken geleden waren we nog gezamenlijk actief in de Eemshaven, waar de MS Romantika – de veerdienst tussen de Eemshaven en Kristiansand in Noorwegen – bij harde wind was losgeraakt van de kade en door de haven dobberde, waarbij verschillende schepen werden geraakt. Wij hebben bij een van de geraakte schepen een inspectie gedaan onder de waterlijn. Gelukkig voor de schipper hebben wij in dit geval geen schade kunnen waarnemen.

En aangezien we er toch waren; na deze klus hebben we bij een viskotter samen ook nog het nodige touw uit de schroef gehaald.

Heeft u ook een duikteam nodig voor onderwater werkzaamheden, of snelle assistentie bij een calamiteit? Duikbedrijf DTS is 7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Bel 088-365 24 07 of mail: info@duikbedrijfdts.nl

Duikbedrijf DTS is gecertificeerd volgens VCA* 2017 6.0 en ISO 9001-2015