DUIKBEDRIJF DTS

DTS levert waardevolle bijdrage aan aanpak bruggen in provincie Groningen

Diving Professionals 24/7

Het Programma Bruggen van Waterschap Noorderzijlvest is in volle gang, waarbij de komende jaren in totaal 17 bruggen in de Groningse gemeente Het Hogeland op duurzame wijze worden vervangen of gerenoveerd. Dit gebeurt in clusters, waaronder 3 bruggen bij Leens en Warffum. De Dijkstil te Leens is in zijn geheel vervangen, waarbij onderdelen zijn gerecycled in de nieuwe brug. De Henduurstil in Warffum en de Hellenstertil in Leens zijn gerenoveerd.

Voor de aanpak van de bruggen bij Leens is Duikbedrijf DTS ingeschakeld als specialist in onderwaterinspecties. Ons duikteam heeft tijdens de inspectie de houten constructies onder de waterlijn volledig in kaart gebracht, wat heeft bijgedragen aan een gedegen planning en uitvoering.
Tijdens de afbouwfase van de Henduurstil in Warffum hebben onze duikers geassisteerd bij het verwijderen van hulp- en ondersteuningsconstructies en het plaatsen van buisdoorlaten t.b.v. een optimale doorstromingscapaciteit naar een nabijgelegen gemaal.
Dankzij een mooie samenwerking met het bouwteam van Koninklijke Oosterhof Holman en Strukton heeft DTS kunnen bijdragen aan een veilige en duurzame infrastructuur voor de gemeente Het Hogeland.

Over Duikbedrijf DTS
Duikbedrijf DTS is gespecialiseerd in onderwaterinspecties en -werkzaamheden. Met een ervaren team van duikers leveren wij hoogwaardige diensten aan verschillende sectoren, waaronder infrastructuur, scheepvaart en onderzoek. Daarbij maken wij gebruik van geavanceerde duikmaterialen, beschikken over eigen gereedschappen die als standaarduitrusting in de speciaal ingerichte materiaalwagens aanwezig zijn en zetten wij regelmatig ROV’s of onderwaterdrones in.
Onze missie is om bij te dragen aan veiligheid en duurzaamheid in watergerelateerde projecten. Onze opdrachtgevers kunnen daarbij rekenen op een gedegen rapportage en deskundig, onafhankelijk advies.

Heeft u ook een duikteam nodig voor onderwater werkzaamheden, of snelle assistentie bij een calamiteit? Duikbedrijf DTS is 7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Bel 088-365 24 07 of mail: info@duikbedrijfdts.nl

Duikbedrijf DTS is gecertificeerd volgens VCA* 2017 6.0 en ISO 9001-2015.