DUIKBEDRIJF DTS

DTS introduceert PIVOT ROV voor innovatieve onderwateroperaties 

Diving Professionals 24/7

Met trots presenteren wij onze nieuwste aanwinst: de geavanceerde PIVOT ROV! Als pionier in de duiktechnologie zetten we met deze veelzijdige onderwaterdrone een belangrijke stap voorwaarts in het leveren van efficiënte en veilige onderwaterwerkzaamheden.

Geavanceerde technologie voor optimaal werk
De PIVOT ROV combineert flexibiliteit, stabiliteit en intelligente functies om taken onder water optimaal uit te voeren. Met een 97-graden draaibaar tool positioneringsysteem en geavanceerde MultiBeam Sonar technologie biedt de PIVOT ROV fantastische mogelijkheden voor inspecties. Juist in de Nederlandse wateren, waar vaak weinig zicht is, brengt Sonar uitkomst. De ROV kan tevens worden uitgerust met verschillende gereedschappen.

Verbeterde veiligheid en efficiëntie
Met de sonarfunctionaliteit kunnen we tot 30 à 40 meter vooruit kijken in zelfs de meest troebele wateren, waardoor zoek- en inspectiewerkzaamheden veiliger en eenvoudiger worden. Zo werkt de PIVOT ROV als een waardevolle aanvulling voor onze duikers. Waar mogelijk kan de robot taken overnemen, terwijl onze duikers hun onderwaterexpertise volledig in kunnen zetten en zorgen voor optimale bewaking en veiligheid.

Een breed scala aan toepassingen
De PIVOT ROV wordt ingezet voor diverse onderwaterdiensten, waaronder inspecties van civiele assets zoals sluizen, bruggen en gemalen, bluswatertanks en kelders, het schoonmaken van tankbodems, het opsporen en bergen van objecten en nog veel meer. Met zijn capaciteit om leidingen, sifons en zinkers van binnenuit te inspecteren tot een diameter van 750 mm en nauwkeurige metingen uit te voeren, biedt de PIVOT ROV een uitgebreid dienstenpakket voor uiteenlopende industrieën.

De toekomst van het duiken
Bij Duikbedrijf DTS geloven we in een volgende generatie van duiken waarbij mens en machine nauw samenwerken om onderwaterwerk veiliger, efficiënter en duurzamer te maken. De PIVOT ROV vertegenwoordigt een belangrijke stap in deze richting, en we kijken ernaar uit om samen met onze samenwerkingspartners de uitdagingen aan te gaan.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van de PIVOT ROV en hoe deze ons helpt uw projecten uit te voeren, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen of onze website te bezoeken: https://duikbedrijfdts.nl/
Download HIER onze ROV brochure.

Met de PIVOT ROV kunnen wij nog beter, sneller en veiliger:

  • Onderwaterinspecties van civiele constructies uitvoeren
  • Bluswatertanks en kelders inspecteren
  • Verwijderen van storingsgevoelige, bodemvreemde materialen
  • Bergen van te water geraakte objecten
  • Zoek- en reddingsacties uitvoeren
  • Interne inspectie van leidingen, sifons en zinkers
  • Slibdiktemetingen uitvoeren bij rioolwaterzuiveringen
  • Bodemmonsters nemen
  • Schepen inspecteren
  • Objecten, onderdelen en producten inmeten en verifiëren

Meer weten over onze ROV services, al dan niet in combinatie met duikassistentie? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Bel 088-3652407 of mail naar info@duikbedrijfdts.nl.

Duikbedrijf DTS is gecertificeerd volgens VCA* 2017 6.0 en ISO 9001-2015