DUIKBEDRIJF DTS

Berging na ongeval bij Slochteren

Diving Professionals 24/7

Na een aanrijding met een bestelauto is een tractor met dieplader en daarop een graafmachine in het Slochterdiep terecht gekomen. Met de betrokken bestuurders is het gelukkig goed afgelopen, alleen moest het materieel natuurlijk wel uit het water worden gehaald. Bergingsbedrijf Poort Hoogkerk schakelde Duikbedrijf DTS in om hierbij te assisteren.

Onder water hebben onze duikers eerst de boel gestabiliseerd. Met trekkabels werd de kraan geborgd aan de dieplader. Vervolgens hebben we de tractor losgekoppeld zodat deze en de dieplader met kraan afzonderlijk van elkaar uit het water konden worden gehesen. In goede samenwerking met Poort, Hamstra Tynaarlo en Wagenborg is de klus succesvol geklaard.

Bekijk hier video’s van deze berging:
Video 1
Video 2
Video 3 

Onze duikers zijn experts in het beoordelen van situaties onder water. Met hun ervaring dragen ze bij aan praktische, inventieve oplossingen in allerlei situaties. Naast het technisch advies voor onderwaterwerkzaamheden bent u ook voor technische onderzoeken, inspecties en second opinions bij DTS aan het juiste adres. 

Voor meer informatie of een offerte, bel 088-3652407 of mail naar info@duikbedrijfdts.nl

Duikbedrijf DTS is gecertificeerd volgens VCA* 2017 6.0 en ISO 9001-2015