DUIKBEDRIJF DTS

Going deep to deliver top service

Diving Professionals 24/7

JAREN
Ervaring

CALAMITEIT? 088-3652407

Calamiteitenservice: 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week!
BEL: 088-3652407

Duikbedrijf DTS is een onafhankelijk duikbedrijf dat sinds 2004 is gevestigd in de provincie Groningen. DTS levert onderwaterwerkzaamheden in heel Nederland en onderscheidt zich door bij calamiteiten binnen 3 uur een ervaren duikteam op locatie te hebben. DTS staat garant voor een deskundig, onafhankelijk advies en zet uitsluitend goed opgeleide duikers in die gemotiveerd zijn uw opdracht met succes te voltooien.

WERKZAAMHEDEN

DTS is een betrouwbare partner bij werkzaamheden op het gebied van:

WERKZAAMHEDEN

Calamiteiten

WERKZAAMHEDEN

Reparatie en onderhoud

WERKZAAMHEDEN

Scheepvaart

WERKZAAMHEDEN

Persluchtwerkzaamheden

WERKZAAMHEDEN

Inspecties

WERKZAAMHEDEN

Trainingen / opleidingen

Diving Professionals 24/7

Professional service below surface

OVER DUIKBEDRIJF DTS

Waarom kiezen voor Duikbedrijf DTS?

De visie van Duikbedrijf DTS gaat verder dan het tevreden stellen van de opdrachtgever. DTS speelt alert in op ontwikkelingen, werkt voortdurend aan innovatie en neemt waar mogelijk kostenbesparende maatregelen. Met het doel u nog beter van dienst te kunnen zijn. Het kwaliteitsmanagementsysteem en aandacht voor onderwatermanagement zijn samen met knowhow de ingrediënten waardoor DTS de juiste partner is voor uw onderwater- en perslucht werkzaamheden.

Onafhankelijk advies

Duikbedrijf DTS staat garant voor een deskundig, onafhankelijk advies. Als onafhankelijk adviseur levert DTS een technisch advies, uitsluitend gebaseerd op waarnemingen en kennis van DTS. Door middel van controle tijdens de uitvoering realiseert DTS een optimaal resultaat. Naast het technisch advies voor onderwaterwerkzaamheden bent u ook voor technische onderzoeken, inspecties en second opinions aan het juiste adres. 

Veiligheid voorop. Altijd.

Duikbedrijf DTS maakt gebruik van geavanceerde duikmaterialen en beschikt over eigen gereedschappen die als standaarduitrusting in de speciaal ingerichte materiaalwagens aanwezig zijn.

Duikbedrijf DTS werkt uitsluitend samen met gecertificeerde duikers. Voor een duikploeg te water gaat wordt het Duikprofiel doorgenomen waarin zaken als Toolbox meeting en een Laatste Minuut Risico Analyse (LMRA) is opgenomen. Na afloop ontvangt u een afschrift van het Duikprofiel.

Duikbedrijf DTS is gecertificeerd volgens VCA* 2017 6.0 en ISO 9001-2015.

%

PROJECTEN

Industrie

%

PROJECTEN

Particulier

VRAGEN OF WERKZAAMHEDEN

Vraag het DTS