DUIKBEDRIJF DTS

Spoedklus in de Bataviahaven

Diving Professionals 24/7

In de Bataviahaven bij Lelystad, op slechts 100 meter van outletcentrum Bataviastad en vlak voor de replica van het 17e -eeuwse VOC schip de Batavia, lag eerder deze week het Duitse binnenvaartschip de Mai-W dat was vastgelopen doordat er touw in de schroef verwikkeld zat.

Een duikteam van DTS ging ’s ochtends vroeg richting Flevoland en arriveerde om 7:30 uur ter plaatse om de scheepsschroef te klaren, zodat het schip haar weg diezelfde ochtend weer kon vervolgen.

Bij calamiteiten met schepen, met name vrachtschepen, is altijd haast geboden. Immers, de scheepvaart staat altijd onder grote tijds- en prestatiedruk. En laat dat nu een van DTS’ specialismen zijn. Wij garanderen binnen heel Nederland binnen 3 uur ter plaatse te zijn bij een calamiteit. In Groningen, Friesland en Drenthe en de noordelijke havens bedraagt onze gemiddelde aanrijtijd zelfs slechts 1,5 uur.

Heeft u ook een duikteam nodig voor onderwater werkzaamheden, of snelle assistentie bij een calamiteit? Duikbedrijf DTS is 7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Bel 088-365 24 07 of mail: info@duikbedrijfdts.nl

Duikbedrijf DTS is gecertificeerd volgens VCA* 2017 6.0 en ISO 9001-2015.