DUIKBEDRIJF DTS

Najaarsinspecties in Groningen en Friesland

Diving Professionals 24/7

Het stormseizoen komt eraan, wat betekent dat Nederland weer te maken krijgt met grotere verschillen in waterstanden en druk op de infrastructuur. Om er zeker van te zijn dat sluizen en gemalen e.d. tijdens deze maanden goed werken en vrij zijn van belemmeringen, hebben wij van de provincie Fryslân opdracht gekregen om 7 kunstwerken te inspecteren en voor opdrachtgever Heijmans inspecteren wij er nog eens 8, gelegen van het Friese Lemmer tot aan Farmsum in de provincie Groningen. Waar nodig voeren wij meteen schoonmaakwerkzaamheden uit.

Onze goed opgeleide en zeer ervaren duikteams zullen 4-5 weken in de weer zijn om iedere sluis onder de waterlijn te inspecteren. Van deze onderwaterinspecties maken wij gedetailleerde rapportages op waarmee noodzakelijk onderhoud inzichtelijk wordt voor de opdrachtgevers en vervolgens ingepland kan worden. Ook voor dergelijke onderhouds- en reparatiewerkzaamheden wordt Duikbedrijf DTS regelmatig ingeschakeld.

Heeft u ook een waterbouwkundig object dat geïnspecteerd moet worden?
Inspecties worden volledig onafhankelijk en deskundig door DTS uitgevoerd. Zowel visuele en digitale video inspecties als digitale foto inspecties behoren tot de mogelijkheden. U ontvangt een uitgebreid, helder inspectierapport dat is aangevuld met beeldmateriaal.

Voor meer informatie of een offerte, bel 088-3652407 of mail naar info@duikbedrijfdts.nl

Duikbedrijf DTS is gecertificeerd volgens VCA* 2017 6.0 en ISO 9001-2015