DUIKBEDRIJF DTS

ISO-9001 en VCA certificering verlengd met NUL afwijkingen

Diving Professionals 24/7

 

In november is een auditor van Bureau Veritas twee dagen bij ons op kantoor en op onze projectlocaties geweest voor de her-certificering van ons ISO-9001 & VCA certificaat.
ISO 9001 is de norm voor het beheersen en verbeteren van onze bedrijfsprocessen en ons kwaliteitsmanagementsysteem. En VCA is natuurlijk de norm voor het veilig werken en het beheersen van risico’s.

Her-certificering van beide certificaten betekende dat alle onderdelen van het certificaat moesten worden gecontroleerd. Tijdens deze twee dagen is kritisch gekeken naar ons kwaliteitsmanagementsysteem en naar de wijze waarop wij onze werkzaamheden uitvoeren, zowel op kantoor als op onze projecten.

De jaarlijkse audit is naar volle tevredenheid van de auditor verlopen en succesvol afgerond met nul afwijkingen. Dit laat zien dat de processen, de kwaliteit en de veiligheid bij Duikbedrijf DTS geborgd zijn.

Als team zijn wij erg trots op dit resultaat en we willen iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage. Met name de betrokken duikers, Orgon Advies en de Provincie Fryslân voor hun medewerking tijdens het projectbezoek.

Duikbedrijf DTS is gecertificeerd volgens de VCA*2017 6.0 en ISO-2015.