DUIKBEDRIJF DTS

ISO 9001 en VCA* certificering DTS vernieuwd 

Diving Professionals 24/7

Begin dit jaar hebben wij samen met twee auditors van Bureau Veritas een tweedaagse audit doorlopen voor onze her-certificering voor ISO 9001:2015 en VCA* 2017/6.0. Hiervoor werden wij op alle onderdelen gecontroleerd. Er werd kritisch gekeken naar ons kwaliteitsmanagementsysteem en de manier waarop wij onze werkzaamheden uitvoeren, zowel administratief als op onze projecten. En met succes; wij hebben voor beide normen weer goedkeuring ontvangen tot juli 2027.

De actuele certificaten kunt u hier downloaden.

ISO 9001 is de norm voor het beheersen en verbeteren van onze bedrijfsprocessen en ons kwaliteitsmanagementsysteem, terwijl VCA de norm is voor veilig werken en risicobeheersing. Wij vinden het uitermate belangrijk dat de processen, kwaliteit en veiligheid bij Duikbedrijf DTS gewaarborgd zijn. Dit is een integraal onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Duiken en onderwaterwerk is immers nooit zonder risico en wij staan voor de beste service en kwaliteit in ons werk. Dat wij onze zaken op orde hebben, hebben wij met deze certificering weer kunnen aantonen.

Als team zijn wij erg trots op dit resultaat en we willen iedereen bedanken voor zijn of haar bijdrage; met name de betrokken duikers, Orgon Advies en de Gemeente Tynaarlo voor hun medewerking tijdens het projectbezoek bij de sluis van Ter Borch.

Heeft u een gecertificeerd, compleet uitgerust duikbedrijf nodig? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel 088-3652407 of mail naar info@duikbedrijfdts.nl.

 

Duikbedrijf DTS is gecertificeerd volgens VCA* 2017 6.0 en ISO 9001-2015