DUIKBEDRIJF DTS

(G)een vakantie voor Duikbedrijf DTS

Diving Professionals 24/7

Het was een bewogen zomer! Nadat wij u via onze social media een fijne vakantie wensten stond onze calamiteitenlijn – 088-3652407 – wekenlang roodgloeiend. Vanuit Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel werden we ingeschakeld om scheepsschroeven te klaren, sluisdeuren vrij te maken, onderwater schades op te nemen, een auto te bergen en als klap op de vuurpijl om ca. 80 houten schotten uit de Waddenzee te halen die bij werkzaamheden aan de Cleveringsluizen bij Lauwersoog in het water terecht waren gekomen.

Ter afsluiting van de ‘vakantie’ periode hebben wij nog meegewerkt aan een leuke, zonnige Hulpverlenersmiddag in Uithuizen, waar wij samen met Onderwaterscan duik- en ROV (onderwaterdrone) demonstraties hebben gegeven. Wij danken de vele bezoekers voor hun belangstelling.

Intussen hebben al onze duikers een welverdiende vakantie achter de rug en gaan wij binnenkort starten met de inspecties voor het stormseizoen van een serie sluizen in Groningen en Friesland. Zo houden we Nederland droog wanneer het slechter weer gaat worden.

Duikbedrijf DTS is actief in de binnenwateren en langs de hele kustlijn van Nederland, waaronder ook de Waddeneilanden. Met onze calamiteitenservice staan wij altijd klaar om snel en effectief in actie te komen, met een sterke aanwezigheid in de Noord-Nederlandse havens zoals Harlingen, Holwerd, Lauwersoog, Delfzijl en de Eemshaven. Wij garanderen dat er binnen 3 uur een ervaren duikteam ter plaatse in heel Nederland kan zijn, in Noord-Nederland zijn wij vaak al binnen 1,5 uur op locatie

DTS is 7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Bel 088-365 24 07 of mail: info@duikbedrijfdts.nl

Duikbedrijf DTS is gecertificeerd volgens VCA* 2017 6.0 en ISO 9001-2015.