DUIKBEDRIJF DTS

Een weekendje auto’s bergen

Diving Professionals 24/7

Het was een bewogen weekend! In de nacht van zaterdag op zondag werd onze calamiteitenlijn gebeld door Bergingsbedrijf Fruitema. Aan de Oosterhavenkade in Winschoten was bij een car meeting een auto te water geraakt. De brandweer heeft twee inzittenden uit de auto gehaald waarna onze duikers werden ingezet om de auto te bergen. Deze lag 5 meter van de kant op 3 meter diepte.
Nieuwsbericht: Auto bij car meeting in water beland, hulpdiensten uitgerukt voor gewonden | Hart van Nederland

Vervolgens werd zondagochtend een auto aangetroffen in het Winschoterdiep nabij de stad Groningen. Hulpdiensten hebben gezocht naar inzittenden maar er werd niemand aangetroffen. In samenwerking met Poort Hoogkerk heeft ons duikteam de auto geborgen. Aangezien de plek vrij onbegaanbaar en drassig was, was een rupskraan nodig om de auto uit het water te takelen. Ook onze duikbus kon zonder hulp van de kraan niet wegkomen.
Nieuwsbericht: Personenauto uit Winschoterdiep getakeld | OOG Groningen (oogtv.nl)

Bij calamiteiten kunt u ons altijd bellen, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Gegarandeerd binnen 3 uur een duikteam op locatie in heel Nederland, in Groningen, Friesland en Drenthe kunnen wij al binnen 1,5 uur op locatie zijn.
Bel 088-3652407 of mail naar info@duikbedrijfdts.nl voor meer informatie over onze dienstverlening in en rond het water.

Duikbedrijf DTS is gecertificeerd volgens VCA* 2017 6.0 en ISO 9001-2015