DUIKBEDRIJF DTS

Een nieuwe eigenaar voor Duikbedrijf DTS

Diving Professionals 24/7

Sinds januari 2022 is Duikbedrijf DTS formeel van eigenaar gewisseld. DTS voert onderwater werkzaamheden uit voor o.a. diverse aannemers, provincies, offshore en shipping bedrijven, hulpdiensten en ook voor particulieren.

De nieuwe eigenaar – Jutte Holding – kent de onderneming, de markt én het team door en door vanuit zijn hands-on betrokkenheid als commercieel adviseur, en ziet mooie kansen voor de toekomst van Duikbedrijf DTS, zowel op het gebied van duikwerkzaamheden als bouwkundige onderwater werkzaamheden.

Eddy Jutte: “Aan de overname hebben alle betrokken duikers hun steun gegeven, wat wij enorm waarderen! Zij zullen ook in de toekomst allen actief blijven voor DTS. Mede dankzij het draagvlak van deze zeer ervaren vakmensen hebben wij snel de stabiliteit in de bedrijfsvoering terug kunnen brengen en zijn de kwaliteit en snelheid van onze service gewaarborgd.”

Duikbedrijf DTS is gecertificeerd volgens VCA*2017 6.0 en ISO 9001-2015, en is actief in de meest uiteenlopende onderwater werkzaamheden:

  • Calamiteiten
  • Reparatie en onderhoud, bouwkundig herstel
  • Scheepvaart
  • Persluchtwerkzaamheden
  • Inspecties
  • Trainingen/ opleidingen en technische service

Heeft u een duikteam nodig voor onderwater werkzaamheden, of snelle assistentie bij een calamiteit? Duikbedrijf DTS is 7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Bel 088-365 24 07 of mail: info@duikbedrijfdts.nl