DUIKBEDRIJF DTS

DTS versterkt samenwerking

Diving Professionals 24/7

Duiker Peter van Regteren speelt al jarenlang een essentiële rol binnen DTS, zowel als duiker, duikploegleider en als algemeen medewerker. Ook is Peter OOO-deskundige (Opsporen Ontplofbare Oorlogsresten). Zijn toewijding en vaardigheden hebben hem tot een onmisbare kracht gemaakt in het gehele bedrijfsproces. Het was dan ook een logische volgende stap om Peter formeel op te nemen als een integraal onderdeel van ons bedrijf.

Vanaf 1 januari 2023 is Peter officieel mede-aandeelhouder geworden en is hij in vaste dienst bij DTS. Deze belangrijke ontwikkeling stelt ons in staat om nog beter te waarborgen dat onze calamiteitendienst te allen tijde beschikbaar is, dat er altijd een deskundige duikploeg paraat staat, en dat ons materieel voortdurend in uitstekende technische staat verkeert.

Heeft u een duikteam nodig voor onderwater werkzaamheden, of snelle assistentie bij een calamiteit? Duikbedrijf DTS is 7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Bel 088-365 24 07 of mail: info@duikbedrijfdts.nl

Duikbedrijf DTS is gecertificeerd volgens VCA* 2017 6.0 en ISO 9001-2015.