DUIKBEDRIJF DTS

DTS investeert in koppelpontons

Diving Professionals 24/7

Voor meer gemak bij waterbouwkundige werkzaamheden hebben we 20m2 aan elkaar te koppelen werkpontons aangeschaft met een hoogte van 40 cm. Deze stellen ons in staat om duikers met duikuitrusting en materieel, zoals duikcontainers, hydraulische gereedschappen, pompen en/ of bouwkundige materialen, niet alleen vanaf de kade maar ook dichterbij werklocaties op het water te laten opereren. Door de pontons aan elkaar te koppelen ontstaat een stabiel duikplatform wat werken op het water een stuk veiliger en efficiënter maakt. De koppelpontons zijn licht van gewicht en eenvoudig te stapelen waardoor ze gemakkelijk te vervoeren zijn.

Onlangs hebben wij de pontons een aantal weken als werkvlot ingezet in de kaasfabriek van Friesland Campina in Marum. Hier was een complete kooi met kaasrekken (en kazen…) in een pekelbad gevallen die door ons duikteam moesten worden opgedoken. Vervolgens hebben wij, in opdracht van TEC Metalworks, geassisteerd bij de reparatiewerkzaamheden.

Te huur
Heeft u een klus op het water? De pontons zijn ook bij ons te huur. Ze zijn geschikt voor de meest uiteenlopende werkzaamheden maar ook voor evenementen die op of rond het water plaatsvinden.
Interesse? Bel 088-3652407 of mail naar info@duikbedrijfdts.nl voor meer informatie of een offerte.

Duikbedrijf DTS is gecertificeerd volgens VCA* 2017 6.0 en ISO 9001-2015