DUIKBEDRIJF DTS

Bezoek Duikbedrijf DTS op de Promotiedagen

Diving Professionals 24/7

Op 7 en 8 november a.s. worden de Promotiedagen voor het MKB in Noord Nederland gehouden. Duikbedrijf DTS is samen met Onderwaterscan aanwezig met een stand op het Hogelandplein. We zouden het geweldig vinden om u hier persoonlijk te ontmoeten – of u nou een bestaande relatie bent of voor het eerst kennis komt maken met de duikwereld. Graag vertellen wij u over onze dienstverlening, de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwaterwerkzaamheden en inspecties en onze werkwijze. Ook kunt u ter plaatse een ROV (onderwaterdrone) in actie zien.

Wanneer: 7 en 8 november 2023
Waar: Martiniplaza, Groningen
Stand: Hogelandplein, nr. 6011-6012

Klik HIER om een gratis toegangskaart aan te vragen.

Duikbedrijf DTS is actief in de binnenwateren en langs de hele kustlijn van Nederland, waaronder ook de Waddeneilanden. Met onze calamiteitenservice staan wij altijd klaar om snel en effectief in actie te komen, met een sterke aanwezigheid in de Noord-Nederlandse havens zoals Harlingen, Holwerd, Lauwersoog, Delfzijl en de Eemshaven. Wij garanderen dat er binnen 3 uur een ervaren duikteam ter plaatse in heel Nederland kan zijn, in Noord-Nederland zijn wij vaak al binnen 1,5 uur op locatie.

DTS is 7 dagen per week, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Bel 088-365 24 07 of mail: info@duikbedrijfdts.nl

Duikbedrijf DTS is gecertificeerd volgens VCA* 2017 6.0 en ISO 9001-2015.