DUIKBEDRIJF DTS

Perslucht werkzaamheden

Diving Professionals 24/7

PERSLUCHTWERKZAAMHEDEN

Snel een persluchtteam nodig bij een calamiteit? Bel DTS: 088-365 24 07. Gegarandeerd binnen 3 uur een allround en ervaren persluchtteam ter plaatse in heel Nederland. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 07 dagen per week.

Vertrouw bij persluchtwerkzaamheden op de vakkundige service van Duikbedrijf DTS

Bij werkzaamheden in verontreinigde ruimtes of op plaatsen waar schadelijke dampen voorkomen is adembescherming noodzakelijk. Voor het werken met adembescherming heeft u gekwalificeerde mensen nodig. Duikbedrijf DTS werkt zowel met draagbare systemen voor kleine ruimtes als met systemen waarbij perslucht via een slang wordt toegediend.

Het persluchtteam van Duikbedrijf DTS wordt regelmatig ingezet bij werkzaamheden aan:

  • Biogasinstallaties
  • Rioolzuiveringsinstallaties
  • Afvalverwerkingsinstallaties
  • Agrarische bedrijven, mestkelders
  • Rioleringssystemen, stadsriolen
  • Zuivelindustrie, zuivelverwerkingsinstallaties

Veiligheid voorop. Altijd.
Duikbedrijf DTS maakt gebruik van geavanceerde duikmaterialen en beschikt over eigen gereedschappen die als standaarduitrusting in de speciaal ingerichte materiaalwagens aanwezig zijn.

Duikbedrijf DTS is gecertificeerd volgens VCA* 2017 6.0 en ISO 9001-2015

NIEUWS

UITGELICHT

Duikbedrijf DTS lanceert nieuwe website

Begin dit jaar wisselde Duikbedrijf DTS van eigenaar. Tijd voor een nieuwe, moderne uitstraling waarmee wij laten zien dat DTS vol vertrouwen de toekomst ingaat…

ISO-9001 en VCA certificering verlengd met NUL afwijkingen

In november is een auditor van Bureau Veritas twee dagen bij ons op kantoor en op onze projectlocaties geweest voor de her-certificering van ons ISO-9001 & VCA certificaat.

Restauratie sluis te Schouwerzijl

Al in 1371 wordt melding gemaakt van een zijl (afwateringssluis) op de plek waar rondom deze sluis in de loop der tijd het dorp Schouwerzijl is ontstaan.

Een nieuwe eigenaar voor Duikbedrijf DTS

Sinds januari 2022 is Duikbedrijf DTS formeel van eigenaar gewisseld.

Duik- en Servicebedrijf DTS gecertificeerd

Eind 2021 is Duikbedrijf DTS gecertificeerd volgens VCA* 2017 6.0 en ISO 9001-2015. Hiermee is een belangrijke stap gezet in de verduurzaming van onze bedrijfsvoering…